mandag 15. desember 2008

Fiskinga av Helene

Jepp, da skal jeg skrive om fiskinga av Helene! Det var bursdagen til Helene, 10.august, da vi var i England i 2007. Vi hadde kjøpt gave til henne uten at ho merket det mens vi var på Harrod's (te), og trengte bare et fint lite kort i tillegg. Kortet fant vi, uten noen problemer, i en butikk på et senter i London. Problemet var at Helene var med oss, så hvordan skulle vi klare å skjule at vi kjøpte og skrev kort til henne! JO: da Helene uvitende som hun var skulle gå inn i butikken sammen med de som kjøpte kortet så ropte jeg etter henne: "Helene ikke gå fra meg, vi vil så gjerne ha deg her," og Emilie tok fram fiskestanga og fiska henne inn slik Helene hadde lært henne under en konsert på selve leiren. Hun må ha hatt et veldig bra agn for Helene gikk fem på og merket ingenting!
Så etter å ha holdt henne der gikk Emilie og Kristin opp i annen etasje av kjøpesenteret for å skrive kortet i en bokhandel. Kristin skrev og Emilie kjøpte bøker (kunne jo ikke komme tomhendt tilbake!). Dette var forøvrig endel av hennes nå store samling av Anne Rice romaner.
Så da de nok en gang var tilbake hos de andre, var de andre gått ned i en undertøysbutikk! Diskré og raskt som noen ninjaer tok Emilie og Kristin plassen til Maren-Sofie og Marianne slik at de også kunne skrive under på kortet!
Så da vi alle var samlet ved statuen i midten av senteret overrakte vi Helene gaven hennes med kortet. Først så ble ho glad, men så litt overrasket over at vi hadde klart å få istand dette. Så da begynte vi å forklare i munnen på hverandre alle de lure triksene våre. Helene stakkar ble helt sjokkert og sa ho var redd oss fordi ho var så lettlurt XD
En morsom hendelse ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar