lørdag 17. januar 2009

Bursdag

Nå har jeg snart bursdag (hehe, jeg gleder meg veldig xD), og jeg ønsker å finne en helg dere kan komme. Er det noen helger som dere absolutt IKKE kan?? Og har dere noen forslag til datoer, kom med dem!!

8 kommentarer:

  1. Kjempebra! Gleder meg masse jeg også! Jeg kan helga uke 5, 6, 8 og 9. Eller tenkte du senere? Helga uke 7 skal jeg på fjellet, så vil helst unngå den (A). Og hva ønsker du deg? Gleder meg fælt jeg nå altså! ^^, Fint med et lyspunkt i nær framtid! <3

    SvarSlett
  2. BTW: helga jeg har bursdag, skal jeg ha familie og uka etter skal jeg i en annen bursdag. Så jeg får ikke hatt før ut i februar en gang.

    SvarSlett
  3. passer best med februar for meg...skal på russeball nå til helga, bursdagshelga, ellers vet jeg ikke noe særlig mer..så du får komme med forslag:) (glede seg)

    SvarSlett
  4. De helgene jeg nevnte er jo i februar eller delvis alle sammen da... Men M-S: Du får spørre Kristin og Helene personlig, for de er ikke så ofte her inne tror jeg XD

    SvarSlett
  5. Ja, jeg får gjøre det. Lurt at du sa i fra, eller så hadde jeg glemt det xD

    SvarSlett
  6. Det blir ikke vinterferien, altså? Ettersom du skal til Krakow liksom :P

    SvarSlett
  7. Stemmer det. Hadde nesten vært bedre om jeg bare sa en helg egentlig xD Finner nok ut av det :)

    SvarSlett
  8. Heisann heisann! Det stemmer det du sa ovenfor her, Emilie! Jeg er nesten aldri innpå her, så dere må for all del ikke legge ut "viktig info" bare her! Da får jeg det garantert ikke med meg. Så med mindre dere ikke vil ha meg med, så send meg melding! Hihi. M-S, bursdagen din har jo vært for lenge sia nå, og jeg har også snar bursdag. Men jeg har i hvert fall ikke tid til å feire den før i april. Så kanskje du, jeg og Emilie kunne slått sammen bursdagene våre? Så kanskje vi kunne tatt det rundt Emilies bursdag?(når har du bursdag igjen, Emilie??)
    Jeg syns vi burde ta en temabursdag i år også! Kle oss ut som et eller annet. Det er så artig! hihi.
    Beklager at jeg ikke er så veldig aktiv her, men jeg glemmer den helt bort jeg.. ;P

    Klemmer <3

    SvarSlett